workshop

Workshop voor masseurs

 

JadeStone massage

Jade is een krachtige edelsteen met veel heilzame eigenschappen.

JadeStone massage is heerlijke massage met warme Jadestenen en warme olie.

Deze combinatie maakt JadeStone tot een bijzondere ervaring.

 

Workshop

Sinds geruime tijd geef ik JadeStone massages èn pas Jadestenen toe in andere vormen van massage. Ik ben zo enthousiast over Jade en de JadeStone massage dat ik het graag wil overbrengen op collega's. Ik heb een workshop ontwikkeld waarin je in één dag veel te weten komt en zelf aan de slag gaat met de Jadestenen. Ik heb een uitgebreid werkboek geschreven, als handleiding en naslagwerk.

Op deze dag werk ik met twee cursisten, zodat je optimale individuele aandacht krijgt.

 

Wat kan je verwachten

Bij een kop thee nemen we aan de hand van het werkboek een aantal zaken door.

De geschiedenis van massage en masseren met (Jade)stenen zal kort aan de orde komen. Vervolgens vertel ik over de werking en het gebruiken van Jade (verwarmen, schoonmaken, opladen). De contra-indicaties worden doorgenomen en ook staan we stil bij de voorbereidingen, zoals praktische zaken, voorbereidingen voor jezelf en naar je client toe en over het gebruik van massage olie.

Deze dag geef èn ontvang je een massage. De technieken doe ik voor, en vervolgens gaan we samen aan de slag. Je leert een volledige lichaamsmassage te geven met Jadestenen. Na de lunch wissel je van rol cliënt – masseur.

We sluiten samen af, bespreken het na en er is ruimte voor vragen.

 

Wat heb je nodig

Om deze workshop te kunnen volgen is het goed om enige ervaring te hebben met het geven van massages. Voor handdoeken, Jadestenen, olie, lunch en drinken wordt gezorgd. In de werkmap is ruimte voor aantekeningen, dus extra papier is niet nodig.

 

Reactie cursist

"Ik heb de workshop massage met Jadestenen bij Ellen gevolgd en ben hier heel erg tevreden over. Ik heb de massage zelf ondergaan en uitgevoerd in een aangename, warme en schone praktijkruimte. De handleiding die we tijdens de workshop aangereikt kregen was zeer uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd.

Ellen is heel erg afgestemd op alles wat zij doet. Heeft veel aandacht voor de cursisten. Een goede docent en een integer persoon!

Echt een aanrader!"

 

Annemarie Vermeulen, september 2013

 

Kosten

De prijs voor deze dag bedraagt  € 95,- inclusief BTW, lunch, thee en uitgebreide werkmap. Tevens maak je gebruik van de Jadestenen, olie en alle handdoeken.

Je krijgt (desgewenst) een factuur mee.