Ellcare

 

Over Ellcare

Ellcare wordt gerund door Ellen Schilstra, en werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Bij bedrijven worden stoelmassages verzorgd. Kenmerkend is de zorg en aandacht die besteed wordt aan de mensen.

Ellcare heeft een praktijkruimte in het nieuwe Rosmolen (Tilburg Oud Noord), waar voor individuele klanten verschillende massages en ondersteuning aangeboden wordt. Voorheen heette Ellcare Schilstra Stoelmassage.

 

Balans

Bij Ellcare is het mogelijk om tot rust en ontspanning te komen, maar ook om nader in te gaan op dat wat zich aandient in je leven. Door je meer te verbinden met je ongemak of klacht is het mogelijk je leven te verdiepen en een gelukkiger mens te worden.

 

Yoga/QiGong en Zen

Sinds 2018 geeft Ellen les in Do-In yoga, QiGong en Zen meditatie. Het is mogelijk om zowel individueel les te krijgen in de praktijk als ook groepslessen elders te volgen.

 

Ambachtelijke producten

Ellcare biedt verschillende producten aan, o.a. SintJans-olie en Calendula-zalf.

Tevens heeft ze producten ontwikkeld om zo bewust mogelijk levensmiddelen te verpakken, zoals brood- en groentezakjes, lunchzakjes en boodschappentassen.

 

Contact

Meer informatie vindt u op deze website. Mocht u nadere informatie willen, dan kunt u telefonisch (06-22835702) of via email contact opnemen.

 

 

KvK: 18072677

BTW nr. NL0796.33.080.B01

Zorgverlenersnummer: 032175

Rabobank: NL84 RABO 0115 3238 80

Lid van beroepsvereniging KaTa: www.kata.nl

Licentiehouder TouchPro®: www.touchpro.nl

Webdesign en vormgeving: Sander Neijnens, www.letterbeeld.nl

Fotografie: Ellen Schilstra m.m.v. Max & Thijs Crone

Logo geïnspireerd op graancirkel; Beacon Hill 2004, Hampshire, Zuid-Engeland