stoelmassage

TouchPro® Europe stoelmassage

Stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage. Door een 90 tal drukpunten te behandelen op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de circulatie verbeterd.

Stoelmassage is een toegankelijke massagevorm; u zit op een comfortabele stoel en uw kleding kunt u aan houden.

De stoelmassage-behandeling in de praktijk is iets uitgebreider dan de stoelmassage bij bedrijven.

 

Voordelen van stoelmassage

Door een stoelmassage worden:

– blokkades opgeheven

– zuurstof en voedingsstoffen sneller en makkelijker verspreid door het lichaam

– afvalstoffen in korte tijd afgevoerd

– chronische klachten als RSI, hoofdpijn, rug-, nek- of schouderklachten vaak voorkomen bij regelmatig ondergaan van deze stoelmassage

– de massages geven een optimale ontspanning en verkwikking

– TouchPro® stoelmassage is de enige stoelmassage in Nederland die door een aantal zorgverzekeraars wordt vergoed (particulier)

 

Bovendien heeft stoelmassage een opbouwend effect. Na enkele behandelingen word je je meer bewust van je lichaam. Zo kan je beter je grenzen bewaren en klachten voorkomen. Maar je hoeft geen klachten te hebben om een stoelmassage te ondergaan. Je kan er ook gewoon heerlijk van genieten!

Het is mogelijk om een strippenkaart voor 10 stoelmassages te kopen (strippenkaart stoelmassage).

 

Over TouchPro® Europe - stoelmassage

TouchPro®-stoelmassage is in de jaren tachtig ontwikkeld door de Amerikaan David Palmer en is gebaseerd op de eeuwen oude Traditionele Chinese Geneeskunde (acupressuur/ Shiatsu) en de technieken uit de Japanse ANMA massage.

In 1993 is de stoelmassage door Rob'n Cappel van TouchPro® Europe in Nederland geïntroduceerd. TouchPro® Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage.