toepassingen

Voor wie is stoelmassage geschikt

TouchPro® stoelmassage is zeer geschikt voor de werkplek. Het is heilzaam voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken, of onder druk moeten presteren.

 

Preventie

Zorg en aandacht schenken aan uw medewerkers is belangrijk. Als ze goed in hun vel zitten, voelen ze zich prettiger en presteren ze beter. Investeren in goede materialen op de werkplek, zoals stoelen en bureaus, is de basis. Stoelmassage kan een waardevolle bijdrage leveren om uw medewerkers gezond te houden. Deze bedrijfsmassage werkt preventief; bij regelmatige toepassing kan voorkomen worden dat klachten ontstaan.

 

Wanneer stoelmassage

De massage kan overal en op elk tijdstip gegeven worden, zowel eenmalig als structureel. Bijvoorbeeld bij bedrijven, congressen, evenementen, beurzen, of bij een opening, vergadering, personeelsuitje of promotionele actie.

 

Landelijk netwerk

Ellcare beschikt over een landelijk netwerk van collega-stoelmasseurs. Er zijn dus vele mogelijkheden. Ze werkt uitsluitend met professionele, gecertificeerde masseurs die verplicht zijn jaarlijkse nascholingen te volgen, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit.

 

Waar vindt de stoelmassage plaats

De stoel is inklapbaar en makkelijk te plaatsen op kantoor of werkvloer. Het is prettig om op een rustige plek te werken en rondom de stoel een ruimte met een diameter van ongeveer 3 meter te hebben.