tarieven

Kosten

Per uur kunnen 3 personen een stoelmassage ontvangen.

Het uurbedrag is € 54,- exclusief BTW (dus € 18,- p.p.). De prijs kan iets afwijken, afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de frequentie. Neem gerust contact op (voor informatie op maat: bedrijfsmassage).

 

Evenementen

Voor bepaalde evenementen kunnen er ook stoelmassages van 10 minuten gegeven worden, en de uurprijs kan bij grotere groepen aangepast worden.

(Vraag vrijblijvend een offerte aan: bedrijfsevenementen).

 

Regio Brabant, maar ook landelijk

Ellcare geeft voornamelijk bedrijfsmassages in Brabant. Maar doordat Ellcare gebruik kan maken van een landelijk dekkend netwerk van professionele TouchPro® stoelmasseurs, is het mogelijk om door heel Nederland opdrachten uit te voeren.

 

Voordeel

Stoelmassage kan aangemerkt worden als bedrijfskosten, waardoor er recht is op aftrek van voorbelasting en er geen loonbelasting over betaald hoeft te worden.

Onder bepaalde voorwaarden, zoals stoelmassage opnemen in het Arbo bedrijfsplan, is er sprake van vrije Arbo-verstrekking.

 

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden verminderen de kosten van ziekteverzuim; een goede investering!

 

Cadeaubon

U kunt bij Ellcare ook cadeaubonnen bestellen. Dit kan zowel op een door u te bepalen bedrag, als op naam, b.v. 'Cadeaubon Stoelmassage'.