tarieven

Kosten

De kosten voor een stoelmassage per persoon liggen rond de € 30,- (exclusief btw). De massage duurt ongeveer 20 minuten, de tijd die nodig is komt gemiddeld op 30 minuten. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, locatie en frequentie. Neem gerust contact op (voor informatie op maat: bedrijfsmassage).

 

Evenementen

Voor bepaalde evenementen kunnen er ook kortere sessies van de stoelmassage gegeven worden. De uurprijs kan bij grote groepen aangepast worden.

(Vraag vrijblijvend een offerte aan: bedrijfsevenementen).

 

Regio Brabant, maar ook landelijk

Ellcare geeft voornamelijk bedrijfsmassages in Brabant. Maar doordat Ellcare gebruik kan maken van een landelijk dekkend netwerk van professionele TouchPro® stoelmasseurs, is het mogelijk om door heel Nederland opdrachten uit te voeren.

 

Voordeel

Stoelmassage kan aangemerkt worden als bedrijfskosten, waardoor er recht is op aftrek van voorbelasting en er geen loonbelasting over betaald hoeft te worden.

Onder bepaalde voorwaarden, zoals stoelmassage opnemen in het Arbo bedrijfsplan, is er sprake van vrije Arbo-verstrekking.

 

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden verminderen de kosten van ziekteverzuim; een goede investering!

 

Cadeaubon

U kunt bij Ellcare ook cadeaubonnen bestellen. Dit kan zowel op een door u te bepalen bedrag, als op naam, b.v. 'Cadeaubon Stoelmassage'.