stoelmassage

TouchPro® Europe stoelmassage

Stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpuntmassage. Door een 90 tal drukpunten te behandelen op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de circulatie verbeterd.

 

Voordelen van stoelmassage

Door een stoelmassage worden:

– blokkades opgeheven

– zuurstof en voedingsstoffen sneller en makkelijker verspreid door het lichaam

– afvalstoffen in korte tijd afgevoerd

– chronische klachten als RSI, hoofdpijn, rug-, nek- of schouderklachten vaak voorkomen bij regelmatig ondergaan van deze stoelmassage

 

Bovendien heeft stoelmassage een opbouwend effect. Na enkele behandelingen word je je meer bewust van je lichaam. Zo kan je beter je grenzen bewaren en klachten voorkomen.

Maar je hoeft geen klachten te hebben om een stoelmassage te ondergaan.

Je kan er ook gewoon heerlijk van genieten!

 

Stoelmassage op locatie door Ellcare

– Het is efficiënt; de masseur komt op de werkplek en het duurt maar 15 tot 20 minuten

– U zit comfortabel op een speciale stoel, de massage gaat door de kleding heen

– De werking is preventief, het verdient zichzelf terug

– De massages geven een optimale ontspanning en verkwikking

– TouchPro® stoelmassage is de enige stoelmassage in Nederland die door zorgverzekeraars wordt vergoed (alleen particulier weliswaar)

 

Over TouchPro® Europe - stoelmassage

TouchPro® stoelmassage is in de jaren tachtig ontwikkeld door de Amerikaan David Palmer en is gebaseerd op de eeuwen oude Traditionele Chinese Geneeskunde (acupressuur/ Shiatsu) en de technieken uit de Japanse ANMA massage.

In 1993 is de stoelmassage door Rob'n Cappel van TouchPro® Europe in Nederland geïntroduceerd. Sindsdien zijn er vele stoelmasseurs in Europa opgeleid en inmiddels zijn er ruim 1200 gecertificeerde stoelmasseurs werkzaam in Nederland. Ellcare beschikt over dit netwerk, zodat op elke plaats in Nederland een stoelmassage gegeven kan worden door bekwame, gecertificeerde stoelmasseurs.

TouchPro® Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage.